Met knorrende maag heb ik dit artikel samengesteld voor jullie! Van salades tot lekkere bakjes yoghurt tot mijn pannenkoeken-fase! Tijd voor een nieuw voedingsdagboek.
Tussendoortje: Zelfgemaakte guacamole met wortel.
Pannenkoeken met banaan, eiwitpoeder, eiwit, bevroren bosbessen en wat amandelmelk. Zo heb je een heerlijk gezond beslag en zó lekker. Ik ben echt fan en eet het bijna elke ochtend.
Zal wel weer zo’n fase zijn 😉
En dit toppen met kokosvlokken: JUM!
De laatste drie vijgenmuffins! Deze zijn mijn lievelings en ga ik zo snel mogelijk weer opnieuw maken. Hieronder het recept:
Een spitskoolwrap met sperziebonen, broccoli, wortel, ui, bloemkool, kidney bonen en Sriracha saus.
Tempeh, mijn nieuwe verslaving!
Met wat uitjes bakken in de pan
Bloemoolrijst, doperwten, wortels, courgette, kidney bonen en kikererwten! Ik maakte twee versies, eentje met wat ketjap en pinda’s erdoor voor Boy en eentje zonder ketjap en pinda’s voor mezelf.
Dit is de Teni versie
Klein beetje guacamole bovenop en klaar.
Yoghurt met bosbessen en moerbessen/moerbeien
Daar zijn ze weer! Heerlijke pannenkoekjes.
Tempeh is klaar.
Quinoa koken
Broccoli ‘bakken’, met een klein laagje water in de pan.
Deze twee bij elkaar
Kikkererwten erbij
Quinoa erbij en klaar is de voedzame maaltijd!
Alweer pannenkoeken beslag aan het maken met diepvriesbosbessen.
Deze keer met wat yoghurt erbij, hmm!
Boerenkool, ‘ingemasseerd’ met olijfolie, maple syrup en citroensap. Met daarboven tomaten, kidney bonen, quinoa en pijnboompitten.
De heerlijke vijgenmuffins met verse gemberthee
Yoghurt met bosbessen
Plus lijnzaad en honing
Een smoothie met een halve bevroren banaan, shotje espresso, amandelmelk en eiwitpoeder
Kombucha! Ik probeer zoveel mogelijk merken uit die ik maar kan vinden. Deze vond ik bij de EkoPlaza. Lekker en goed voor mijn darmen.
Nieuwe salade in de making, boerenkool met champignons
Paprika en tomaat
Tempeh en pompoenpitten erbij. Heerlijk!
Mij hoor je niet klagen omtrent mijn eten! Genieten vind ik dit 🙂
3 comments
De pannenkoekjes zien er heerlijk uit!
Ik kan ook van die fases hebben dat ik de hele tijd hetzelfde eet
Waar kruid je de tempé mee? En bak je t gewoon in wat olie?
bak jij die pannenkoekjes zonder vet?