Ik kan me elke dag alleen al verheugen op het feit dat ik ga eten. Wat ga ik eten? Welke ingrediënten heb ik in huis? Zal ik boodschappen doen? Allemaal vragen waar ik blij van word! En daarom maak ik ook met liefde foto’s van mijn eten (haha).
Gelukkig heb ik een blog waar ik al deze dingen mag posten en zijn er mensen die dit willen zien. Ik mag niet klagen!
Salade van wortel, appel, rode biet en zonnebloempitten. Daar gaat dan nog wat citroen overheen en klaar! Het zoete en zure vind ik een heerlijke combinatie bij deze salade.
Asperges, tomaat, rode ui, olie, peper en zout. Dit gaat in wat aluminiumfolie de oven in op de grill stand.
Op een bedje met sla met nog een stuk vlees (of vegetarische eiwitbron) en klaar! Heerlijk.
Als ik nog veel trek heb in de avond maak ik graag een soort snack bordje. Bosbessen, kokos en noten.
Appel om in de pindakaas te dippen en weer bosbessen 🙂
Jum!
Tempeh salade met broccoli, rode ui en pompoenpitten.
Zelf warme chocolademelk gemaakt met amandelmelk, cacao, kaneel en maple syrup.
Yoghurt met bosbessen, kokos en pistache noten.
Smoothie met 1/2 bevroren banaan, amandelmelk en eiwitpoeder.
Een verdwaalde grapefruit gevonden in huis, tijd om die ook maar op te eten!
Blijkbaar had ik heel veel bosbessen in huis 😉
Rucola salade met een dressing van citroen, maple syrup en rode ui
Met broccoli en pijnboompitten (even roosteren in een pan).
En we zijn in Nice bland! Yoghurt met appel en appel met pindakaas.
Heerlijke salade net bonen en een vegetarische burger die een beetje uit elkaar is gevallen.
Maar o zo lekker!
Koffie en een appel-rode-vruchten-crumble.
Ik begrijp nooit zo goed waarom je een lepel krijgt bij gebak. Met een vork is het veel makkelijker eten als je het mij vraagt!
Ontbijten op het balkon, mama met een croissantje en ik met yoghurt, bosbessen, banaan en honing.
En we zijn weer bij hetzelfde tentje voor de crumble! + een sapje van wortel, appel en gember.
Heerlijk ‘thuis’ in onze Airbnb in Nice koken.
Pasta met kikkererwten, rucola, courgette en avocado voor mama
Pasta met tomaat, vegetarische burger (in kleine stukjes), kikkererwten en courgette voor Teni. Oja, hier ging nog lekker wat kaas overheen! Mijn moeder en ik eten apart omdat zij op haar zoutinname moet letten en bepaalde dingen niet mag vanwege haar gezondheid, mocht je je afvragen waarom er twee pannetjes zijn 😉
Aaah af en toe een heerlijke koude Zola zero vind ik kunnen voor mezelf! Vooral op een warme dag aan het strand in Nice.
Broccoli, kaas en een vegetarische burger.
+ een salade van rucola, kikkererwten, tomaat, avocado en Franse kaas! Ik krijg er weer honger van 😉
2 comments
Ik kan mij zo goed voorstellen dat je blij wordt van eten. Het ziet er weer heerlijk uit!
Fijne zondag 🙂
Hee, heb jij tips om tempeh te bakken? Toen ik het pas door een gele curry deed, was het wat zurig..?