Hallo december voedingsdagboek! Het is weer tijd om jullie mee te nemen in wat ik de afgelopen tijd heb gegeten!
Een alles-wat-nog-in-de-koelkast-lag maaltijdje. Vega kip, vega gehakt, paksoi, sugar snaps, tauge, rode ui
Gebakken met wat peper en zout
Getopt met tomaat en komkommer
Kruidnoten en M&M crisp!
Yoghurt met diepvries blauwe bessen die eerst in de yoghurt ontdooid zijn (vandaar de kleur), getopt met noten.
Pizza!
Yoghurt met banaan, amandel, cacaonibs en hennepzaad
Salade van spinazie, vega gehakt, lenteui, rode bieten, tomaat en komkommer
bloemkoolrijst, linzen, paprika, ui en cranberries
Met een stukje zoete aardappel uit de oven erbij
Jaja, het is die tijd van het jaar! Warme chocolademelk met slagroom. Ik heb dus een nieuwe ontdekking gedaan: eiwitchocolademelk van Orange Fit, omg! Deze is fan-tas-tisch. Er zit geen zooi in, is een kleeeeiiin beetje zoet door de stevia en bevat wat eiwitten. Dus je zit echt vol na zo’n mok. De slagroom is gewoon slagroom, haha. De hagelslag ook 😉
Wrap met hummus, zoete aardappel en linzen – restjesdag.
Wrap met pindakaas, banaan en hennepzaad.
Ontbijt, lunch, drankje en shotje mee voor onderweg.
Grapefruit met kaneel, heerlijk!
Crackers met hummus en kiemen.
boerenkool met wat olijfolie, paprikapoeder en knoflookpoeder in de oven.
Dit wordt heerlijke boerenkool chips
Tenminste, ik vind het heerlijk. En dat het zo gezond is, doet me ook goed!
Salade van spinazie, linzen, feta, avocado, olijven en gefermenteerde groente bovenop.
Zo heerlijk!
Lekkere snack 😉
Daar is die weer! De chocolademelk met slagroom en hagelslag.
Maïswafels met pindakaas met stukjes pinda.
We sluiten af met Moesie die me altijd aanstaart als ik in de keuken sta, haha. Een echte golden 😉
2 comments
Zo veel lekkers, ik word er blij van. 😋
Weer zo’n leuk artikel met mooie foto’s en goede ideeën.