Ik denk dat deze lunchbox posts kostbaar gaan zijn de komende maanden. Ik heb er al over nagedacht en zal binnenkort met een artikel komen waarin ik het één en ander ga uitleggen over de veranderingen de komende maanden, maar voel jij wat ik voel? Moet ik het nog uitspreken? …
Wanneer ik over ga als fulltime blogger, ga ik natuurlijk niet meer naar kantoor in Amsterdam, en heb ik dus ook geen reden om mijn lunch mee te nemen. *Barst in huilen uit* .. Oke, dat is overdreven, maar ergens voelt het toch wel gek. Wie weet kunnen jullie met me meedenken zodat we samen naar een mooie “tussenoplossing” kunnen zoeken. Voor nu, een braaf lunchbox artikel! 🙂
Altijd handig, gekookte eitjes mee.
De restjes van mijn “Tuinbonen met granaatappelpitjes recept” gaat ook mee als lunch.
Havermout
+ amandelmelk
+ diepvries fruit
Door elkaar roeren, nachtje in de koelkast en de volgende dag op kantoor even een paar minuten in de magnetron doen. Hmmmmmm..
Twee speltbroodjes mee, hier kan dan een gekookt eitje op.
Bakje magere kwark erbij en klaar!
Couscous + heet water + kruiden en dan door elkaar roeren met een vork en 10 minuten laten staan.
Ondertussen doperwten, tuinbonen en selderij bij elkaar in een pan
couscous erbij
bonen erbij
Overige selderij in een bakje, dit wordt snacken.
Met wat veldsla en rode bietjes. Ik kan dit altijd nog bij elkaar gooien in een kom op kantoor. Zo wordt het niet een grote natte boel als ik het van te voren al bij elkaar gooi.
Klein beetje tomatenpuree erbij gedaan
En klaar is mijn lunch!
Ik ben echt fan van die overnight oats met diepvries fruit, zo ontzettend lekker na een nachtje in de koelkast!
Hopelijk heb je weer wat ideetjes op gedaan! Mocht je tips of ideeën hebben voor toekomstige lunchbox-posts; let me know let me know! 🙂
6 comments
Overnight oats wil ik toch ook wel een keer gaan proberen. Ik zal je inspiratie missen, maar je zou alsnog je lunch met ons kunnen delen toch?
Yum, weer heerlijke inspiratie! Zelf nam ik ook vaak een gekookt ei mee bij de lunch en iedere keer genoten ze weer van de geur haha!
Hey Teni, je zou van een aantal dagen je lunch kunnen fotograferen en erbij zetten wat er in zit en/of hoe je het gemaakt hebt. Ook lunch buiten de deur! (In de trant van hoe kies je gezond buiten de deur)
Heerlijke inspiratie! Ik gooi altijd diepvriesfruit rechtstreeks in mijn havermout en hier krijg ik het heel koud van (meer calorieverbruik ha! ;-))
Het ziet er allemaal heel lekker uit en zo een bakje met scheidingswand lijkt mij ideaal.
Waar ik elke keer de fout in ga is dat ik niet de tijd neem om eten klaar te zetten, creatief te zijn met voedsel én dat ik nooit plan wat ik ga ik eten de komende dagen en ik denk dat dit alles juist nodig is om met liefde te eten en te genieten.
Hey teni!
Ik zou gewoon je lunchboxen blijven maken, meestal doe je dat toch voor een aantal dagen tegelijk?
Dan heb je als je aan het werk ben meer tijd om te werken ipv eten voor te bereiden 😉
En dan kun je nog zorgen voor inspiratie 🙂
Oeh! Daar had ik nog niet eens aan gedacht zeg! Wat is deze website zonder de lunchbox inspiratie?!! 😉
Ik zou hetzelfde willen suggereren als Daphne, gewoon je lunch inspiratie blijven delen maar dan inderdaad ”lunch buiten de deur”, hoe kies je gezond/portiegrootte.
De Sistema-bakjes bedenk ik er dan wel bij.
PS: weet je het trouwens al? Yoghurt Barn Den Haag opent haar deuren op vrijdag 26 februari! Als ze jou uitnodigen bij de opening en je mag een introducee meenemen: I’m your woman! 😉