Jaaaaaa, voedingsdagboektijd! Zet je schrap voor meer dan 50 foto’s van wat ik heb gegeten de afgelopen tijd. Meer heb ik niet te zeggen in dit intro.
Na de eerste tandartsbehandeling (jep, inmiddels iets langer geleden alweer) kon ik niet goed kauwen, dus maakte ik een champignonsoep met bulgur erdoor. Jum!
Toen werd ik ziek en had ik helemaal nergens meer trek in. Als gelukje kreeg ik een picnickmand van Foodora bezorgd waar er twee sapjes in zaten, dit was echt ideaal om wat vitamientjes binnen te krijgen! Top timing.
Het enige wat erin zit is dus ook appel, peer, komkommer, spinazie, boerenkool, selderij, limoen, gember en munt. Ik was een gelukkig (maar wel ziek) mens.
Met mijn laatste beetje energie had ik een soepje weten klaar te maken. Maar toen deze eenmaal klaar was kon ik de geur van de kip niet meer uitstaan, ik was al af en aan misselijk, maar dit kon ik ineens niet meer handelen. Ik heb het helaas niet kunnen opeten.
Komkommer met feta, best simpel, best lekker.
Bloemkoolrijst met doperwten, wortel, paprika en rode ui
Maïswafels met jam
Kwark met sinaasappel en kaneel
Gewoon sinaasappel met kaneel, ook erg lekker.
Een broodje met jam en feta kaas. Ik ben dol op de combinatie van verschillende kazen met verschillende soorten jam.
Een bolletje met kaas, op de grill. 🙂
Salade tijd!
Met kidney bonen + rode ui + sla + koriander + tomaat + radijs + citroensap
Kwark met een peer en wat noten en cranberry’s
Havermout klaargemaakt in een pannetje met sojamelk en diepvriesbosbessen erdoor (die natuurlijk meeverwarmd zijn)
Kruidenpita (van de lidl) met feta, rode ui, sla en tomaat
Couscous met cashewnoten, zongedroogde tomaat, kidney bonen en rode ui.
Peer en druiven
Kwark met sinaasappel en muesli/cruesli
Salade met alles wat ik nog over had.
WATERMELOEN! Ik ben er dol op. Dit doet me er weer aan herinneren dat ik er nog een wil halen op de markt.
Jum 🙂
Ik had ergens nog deze glutenvrij bol liggen en besloot een hamburger te maken, waaorm ook niet!
Het vlees is van The Frozen Butcher (ik ben niet gesponsord, hij komt als beste uit mijn test), avocado op een burger is trouwens echt hemels!
En een salade voor erbij
Kersen om te snacken 🙂
Omelet in the making met heel veel knoflookpoeder, hehe..
Avocado voor bij de omelet
Spinazie en cherry tomaten maken de omelet lekker vullend 🙂
Love it 🙂
Guacamole! Dit heb ik op brood gedaan maar vergeten te fotograferen. Oeps.
Bananenijs!
Kwark met wilde perzik en muesli/cruesli, en koffie met sojamelk (mijn koffiezetapparaat kan dit opkloppen)
Ik had nog best veel bloemkool over en besloot dit gewoon met wat water in een pan te ‘bakken’, heel veel kerrie erbij te doen en dan met wat feta kaas op te eten.
Hartstikke lekker en simpel!
Laatste beetjes champignon ook maar meteen opgemaakt en door de salades gedaan
En we sluiten af met nog meer groente, een salade met spinazie, paprika, tomaat en noten 🙂
2 comments
Heerlijk.
Alles ziet er heerlijk uit, ik ben op dit moment ook helemaal in to de maiswafels met jam! Zo lekker..