Wauw wat is het lang geleden dat ik een voedingsdagboek postte! Dat was nog voordat ik vertrok richting Mexico.
Maar het is weer tijd!
Zoete aardappel en kikkererwten met peper, zout, olijfolie en knoflook husselen. Dit gaat voor 30 minuten in de voorverwarmde oven op 220 graden Celsius.
Sla met een tahini dressing
Kikkererwten en zoete aardappel is klaar!
Dat gaat bij de sla, even husselen en klaar!
Een heerlijke salade.
Havermout met gedroogd fruit en amandelmelk
+ blauwe bessen
Smoothiebowel met banaan (diepvries), blauwe bessen (diepvries), amandelmelk en eiwitpoeder (vanille, vegan).
Uit, wortel, olijfolie en Italiaanse kruiden
Courgette, tomatenpuree en linzen erbij
Beetje water erbij
Volkoren pasta voor mij en witte pasta (staat niet op de foto) voor Boy
Boy zn bord
Mijn bord, smullen maar!
Yoghurt met wilde perzik, gedroogd fruit en noten.
Cocktails! Ik heb geen idee meer welke soort cocktail dit was – maar iets tropisch in ieder geval!
Boy maakte voor ons een heerlijk geroosterd broodje met burrata, gegrilde groenten en basilicum
Dit was echt zo zomers en fantastisch!
Een beetje veldsla erbij en klaar!
Het lekkerste broodje dat ik in tijden heb gegeten
Cocktail erbij en de avond is compleet!
Yoghurt met mango, wilde perzik en muesli met gedroogd fruit
Rijstwafels met pindakaas en eentje met wat hagelslag erop – doet me denken aan mijn 20-er jaren! Toen at ik dit heeeeeel vaak met hagelslag 🙂
Mango getopt met yoghurt, noten en chiazaad! Heerlijk om dit voedingsdagboek mee af te sluiten 🙂
Ik hoop dat jullie hebben genoten – volgende week komt als vanouds weer een nieuw voedingsdagboek!
3 comments
Oh ja hè, dat was lang geleden. Wat mooi het weer te zien. Erg van genoten Teni. Thank you voor dit geweldige dagboek. 😍💫👏🏻Inspiratieeeeeee. 🤩
Hoi Teni,
Zou je het recept van die tahini-dressing met ons willen delen?
Hi Amy! Hier vind je het recept van de dressing: http://fitbeauty.nl/recept-zomer-noedel-bowl-met-tahin-dressing/