Het is tijd voor een nieuw super feestelijk voedingsdagboek! Als je hierna niet in de kerstsferen bent, dan weet ik het ook niet meer!
Dat komt natuurlijk omdat ik vooruit werk voor de feestdagen en samenwerkingen heb die voor de feestdagen zijn, dus dan ‘moet’ ik het aankleden met al mijn kerstdecoratie – wat ik helemaal niet erg vind!
Bieten carpaccio met walnoten, rozijnen, rucola, dressing en geitenkaas die ik vergeten was.. oeps!
Hoe gezellig!
Hier maakte ik de vulling van de bladerdeegslof met gebakken uitjes, spruitjes en pompoen uit de oven.
Daar gingen nog hazelnoten, zongedroogde tomaat en basilicum bij.
Het was zó lekker! Dit recept komt uit het kerstmagazine van de PLUS.
Bombe als toetje! Dit heb ik niet zelf gemaakt haha.
Zooooo heerlijk romig van binnen! Het is de Bombe chocolade en peertjes.
Even weer uit de kerstsfeer met brood: twee sneetjes met truffelmayo en avocado, het andere sneetje met la vache qui rit.
Cinnamon roll van de Ikea, zo lekker!
Deze moest alleen wel wat langer in de oven.
Popcorn uit de magnetron, voor het eerst gemaakt. Niet zo goed gelukt moet ik zeggen.
Er zaten veel verbrande stukjes tussen.. Ik kan nog niet overweg met een magnetron. Nooit behoefte aan gehad.
Cruffins in the making. Muffins maar dan van croissantdeeg. Met frambozenjam en witte chocolade.
In muffinvormpjes en even afbakken
Ben ik dus vergeten foto’s te maken van het eindresultaat.. Ze waren in ieder geval lekker!
Salade van de restjes van het kerst voorgerecht: rucolamix, bieten, geitenkaas, walnoten en rozijnen.
Pasta carbonara gemaakt door Boy
Je ziet het niet, maar het was niet zo goed gelukt haha. Het was ook de eerste keer he, volgende keer beter.
En we sluiten af met de restjes van het kerstmis hoofdgerecht. Restjes van eten zijn zó lekker de volgende dag! Het voelt dan echt als cadeautje omdat je niet meer de hele tijd in de keuken hebt hoeven staan én de smaken zijn lekker ingetrokken. Love it!
Zo, dat was dan weer het voedingsdagboek voor deze week 🙂 Hoop dat je hebt genoten!