Ik zal nooit moe worden van eten. En al helemaal niet van het delen van voedingsdagboekjes omdat ik er stiekem van kan nagenieten en weer opnieuw tot ideeën kom voor recepten. Dit is wat ik de afgelopen week heb gegeten, in foto’s.
Soms kan het zo simpel zijn, een speltbroodje op de grill met een laag pindakaas.
Warme havermout met muesli erbovenop. Ik heb deze muesli gekregen van MyMuesli, en voor zover ik weet is dit alleen online te verkrijgen. Het is niet een speciale muesli die als beste uit een bepaalde test komt ofzo, dus no worries ‘gewoon muesli’.
Koffie met sojamelk. Ik heb inmiddels een metalen rietje gekocht bij de Dille&Kamille die ik gebruik voor mijn koffie. Het werd tijd, om weer een hoop BPA te vermijden van die plastic rietjes.
Rijstwafels met jam en cashewpasta.
Restjesavondeten! Gehakt, bonen, maïs met wat kaas en tortilla chips erbovenop, de oven in.
Met een beetje yoghurt erbij, en klaar!
Yoghurt met verwarmde appel. Gewoon stukjes appel in een pannetje met wat water en kaneel. Eventueel wat honing/suiker/stroop erbij en nadat het wat zacht begint te worden kun je het over je havermout/kwark/yoghurt doen. Heerlijk!
Slimming Pu’er? Haha. Ik heb allerlei theetjes van Or Tea? gekregen, elke verpakking is zó cute.
Een recept van de meneer in mijn leven, die ik thuis ‘soort van’ heb geprobeerd na te maken. Kip, uitjes, bakken met allerlei kruiden..
Satésaus opwarmen, aangezien ik geen magnetron heb.
Dit op een verwarmd ciabatta broodje
Met wat stukjes komkommer
En zuursel uit een potje (ik weet de naam niet meer!)
Allemaal bij elkaar en het is zó lekker! Had ik dus zelf nooit bedacht.
Zo gelukkig word ik hiervan. Twee speltbroodjes op de grill. Een met pindakaas de ander met hagelslag.
Koffie met opgeklopte sojamelk en wat kaneel erbovenop. Zo drink ik mijn koffie graag zonder rietje, heel af en toe.
Weer havermout met muesli, hmmm..
Geloof het of niet, dit zijn dus pepernoten die ik van een jaar geleden heb bewaard. Ik was er in april/mei nog zo trots op aangezien ik 1 kilo pepernoten vanuit december in een grote pot had bewaard en af en toe wat van nam. Nu is het niet meer boeiend, ze liggen toch alweer in de schappen.. Daaronder zie je nog mini chocoladewafeltjes, van een glutenvrij merk wat ik ergens op een beurs heb gekregen. Lekker vaag dit.
Restjes opmaken. Ui, spinazie, spruitjes en pasta. Dit met de pesto shots van Saclà waar ik deze pesto pizza mee maakte!
Wat bietjes erbij, heel vreemd, maar lekker!
Speltbroodjes met cashewpasta en jam, natuurlijk nadat het op de grill is geweest. Zo lekker!
De nieuwe smaak van Ridiculously Good chocolade van mijn lieve vriendin Shemara! He-le-maal biologisch, raw en zonder rotzooi. Heerlijk 🙂
Het liefst eet ik dit elke dag. Dat het zo makkelijk kon zijn! Voor het recept klik je hier!
Oooooh zo lekker!
Hier weer een poging tot het broodje. Ik ga hem eens voor het exacte recept vragen.
Bruin bolletje met yogonaise, spinazie, gekookt ei en wat peper en zout. JUM!
Perfecte lunch, simpel en lekker!
8 comments
Ooh het broodje kip met uitjes maak ik ook regelmatig. Een van mijn favorieten. Heerlijk! Leuk dagboek weer.
Ohh dus alleen ik was niet op de hoogte van dat broodje? Haha, heerlijk!
Zo lekker allemaal, ik begin op wat koudere ochtenden ook vaak met warme appel, echt genieten!
Zo zo lekker!
Misschien interessant voor jou om te weten, maar MyMuesli gaat een winkel openen in Utrecht!
Heee wat tof om te weten! Thanks Gaby!
Leuk dagboek weer.
Ik maakt altijd weer de fout om dit artikel te lezen als ik nét heb gegeten, waardoor ik opnieuw trek krijg in eten haha. Ik ga dat echt eens proberen om yoghurt bij zo’n maaltijd met gehakte etc. te proberen, het ziet er zo lekker uit!