Eten maakt me zo blij. Oh zo blij. Alleen al als ik deze bovenstaande foto bekijk moet ik weer watertanden.. Oftewel: Voedingsdagboektijd!
Een hele rijpe wilde perzik
Kwark met nectarine
Beetje Mexicaans geklungel in de keuken met gehakt, bonen, maïs, courgette en verse koriander.
Een tosti met ham en kaas in 4 stukken gesneden (vind ik leuker eten). Met ketchup en chili saus.
Kwark, mager.
Thee met een limoentje erin.
Salade met feta, tomaat, augurk en bosui
Ik had flink wat over van mijn avondmaaltijd, dus dat gaat in een bakje de vriezer in.
Weer opwarmen met een tomaatje erbij
En dan op een boterham opeten, ZO LEKKER!
Jum!
Ik had twee proefverpakkingen gekregen van de FITSHE eiwitpoeder, deze is met aardbei. Ik besloot hem door mijn kwark te roeren (nóg meer eiwitten).
Als je lang genoeg roert wordt het een luchtige ‘fluffy’ massa. Heerlijk.
Kwark met diepvriesbosbessen die ik even heb verwarmd in een pannetje.
Twee crackers (lichtgewicht van Wasa) met hüttenkäse en een plakje ham
Oh als ik deze foto’s weer terugzie van mijn favoriete borrelmoment krijg ik opnieuw trek.
Er blijft werkelijk niets meer over, haha. We houden van voedsel.
Kwark met appel en kaneel
Een plakje van mijn Yoghurt Bosbessen Cake uit de vriezer gehaald en op de grill geplaatst. Lekker!
Met koffie, kwark en een appel.
Kwark, diepvriesbosbessen (opgewarmd) met een ontbijtmixje eroverheen.
Maïswafels met pindakaas! Blijft een klassieker.
Salade met tomaat, augurk, feta, olijven en kipgrillworst (broodbeleg) in reepjes gesneden
Koffie, kwark met een appel
Uit eten bij Parels in Haarlem, als voorgerecht had ik de superfood salade.
Als hoofdgerecht de entrecôte met grove ratatouille. Zo smaakvol!
En als toetje de parfait tiramisu, ZO lekker! Ik ben direct fan van dit restaurant.
Ik was door Foodora uitgenodigd bij Bites&Vibes in de Marktkantine in Amsterdam. Dat betekende weer ontzettend lekker eten. Als welkomstdrankje kregen we een Scroppino.
Daarna heb ik een broodje pulled pork gegeten van het standje van Grancafé Krasnapolsky dit was zo ontzettend lekker, ik moet er nog steeds aan denken.
Hmmm 🙂
Ja, we hebben flink gegeten. Hier had ik een broodje (dit broodje! OMG OMG!) van Souvla Amsterdam. Een tentje met Mediteraanse tapas. Het brood was zo ontzettend lekker en goed gemaakt, ik had hier de kebab variant. Ze hadden ook kip en vegetarisch.
Volgens mij is het wel weer duidelijk dat ik flink heb mogen genieten van mijn eten de afgelopen week. Thuis lekker aan de kwark, buiten de deur los met pulled pork, sausjes, broodjes en wijntjes! Ik zeg: op naar een nieuwe week vol lekker eten, en dat komt er zeker aangezien ik alweer lekkere dingen op de planning heb staan!