Lunchbox posts bewaar ik eigenlijk altijd tot ik minstens voor twee dagen een gevulde box heb. Maar ik moet deze keer een uitzondering maken omdat mijn internet eruit ligt 🙁 Boohoo! Dat betekent dat ik alleen de lunchbox van gister op de foto heb en die van vandaag pas later in de avond heb gemaakt -> nergens wifi mogelijkheid. Ik ben nu namelijk als een gek geraced naar de Openbare Bieb van Den Haag. A girl’s gotta do what girl’s gotta do. Bij deze dus lunchbox van 1 dag.
In to de salades enzo 🙂
Witte kaas erbij
Een tomaat erbij en wat dressing. Dit is voor “erbij” als het ware. Soms eet ik dit meteen bij de lunch en soms rond een uur of 4 ofzo. Verschilt keer per keer.
Krieltjes 🙂 Ik kan deze ook makkelijk in de airfryer doen, alleen gaat het kruiden dan wat lastiger omdat die alle kanten op worden geblazen haha. En aangezien het een gerecht wordt uit één pan, is het handig om het maar meteen alles in de pan te gooien.
Aangezien ik vorige week al mijn restjes aan diepvriesgroente etc. heb opgemaakt werd het tijd om weer in te laden. Bij de lidl vind ik het prima te doen 🙂 Doperwtjes en sperziebonen.
Tomatenpuree erbij
En klaar!
“Op een bedje van kool” haha.
Bak kwark mee en klaar is Kees!
9 comments
Ik vind het zo leuk om te zien dat wij een beetje hetzelfde eten, op werk dan:) Ik word altijd gek aangekeken als ik weer met mijn bakjes kom aanzetten, haha. Maar, een paar van mijn collegae nemen nu ook zelf dingetjes mee! Nog niet zo uitgebreid als ik, maar dat komt nog wel.
Ik neem straks mee: simpele salade met komkommer, tomaatjes, radijs en wortel, verse ananas, soja-yoghurt met notenmix en een appel en een perzik. Altijd een heel gesleep, maar ik eet zoveel fijner:) Anders eet ik elke dag een broodje oude kaas…nou dan maar bakjes slepen hoor!
Succes met je internet Teni! Ik kan daar ook altijd zo van balen. X
ps. Ik had gister gereageerd op het ‘Is melk gezond’ artikel, maar mijn comment wordt niet doorgelaten…ik denk omdat ik er twee links in had gezet die verwijzen naar wat bronnen die ik aanhaalde. Snap dat het tegen spam is enzo, maar ik zou het wel fijn vinden als ie door de moderatie heen komt.
Hoi Teni,
Warm je het bakje met krieltjes enzo dan tussen de middag op je werk op of eet je dit koud?
nieuw hier, maar meteen al leuk en herkenbaar om te lezen. Mijn baas, die licht allergisch is voor groen en gezond 😉 kijkt nu na 5 jaar niet meer op als ik weer met een hele lunchkit aan kom, maar de wenkbrauwen gaan nog geregeld omhoog.
Maar ach wat hou ik toch van eigen, gezond en vers eten! 🙂
Ziet er weer goed uit Teni, lekker bezig!!! 🙂
P.S. Ik heb nog een leuke salade voor je (net gemaakt, hij is echt superlekker!):
1 puntpaprika – gesneden
handje pecannoten – gebroken
2 takjes verse munt – fijn gesneden
1 groot gekookt bietje – in blokjes gesneden
Quinoa voor 1 persoon, gekookt
Alles bij elkaar in een bakje, peper, zout, knoflookpoeder, verse (of gedroogde) dille, uienpoeder en 1 eetlepel (of 2) olijfolie eroverheen.
SUPERLEKKER! (al zeg ik het zelf 🙂 )
Ik neem ook altijd verse soep mee naar het werk. Vult de maag goed en dosis vitamientjes binnen:-)
Hee Teni!
Verlekkerd volg ik al je post en vooral die van je lunchbox, het ziet er altijd zo lekker uit.
Ik ben heel benieuwd waar je het mee kruid? Want ik weet nooit zo goed wat ik erbij moet doen.
Dankje alvast voor je antwoord en vooral blijven doen waar je zo goed in bent! ☆
Wat een heerlijkheid! Ik neem nog niet zo veel moeite, drie crackers en een potje pindakaas…
Hey Teni,
Ziet er weer heerlijk uit! Het valt me trouwens op dat je vaak bij je hoofdmaaltijd groente + vlees of groente + koolhydraten hebt. Is dat bewust? Eet je dat bewust liever apart of meer omdat de maaltijd anders te zwaar naar je zin wordt?