Het is tijd voor een nieuw “Oktobers” voedingsdagboek! Met stamppot, curry en warme havermoutjes. Laat de herfst maar komen! Ofja, die is er al. Laat het voedingsdagboek maar komen! 😉
We beginnen met een schaaltje rucola met een salade van de Marqt erdoor. Dit is er een met parelgort, feta en doperwten.
Champignons bakken in een pesto sausje, ook van de Marqt. Het is deze:
Met walnoten en rucola. Echt heerlijk! En inderdaad, deze komt van de TooGoodToGo box.
Gestoomde broccoli
Heerlijke aardappelen uit de oven met wat peper, zout en kokosolie.
Maaltijdje is wel af voor mij!
Toen besloot ik om ook wat pesto over de aardappelen te doen. Heerlijk.
Onze vriezer ontploft van Halo Top ijs (perspakketjes), dus af en toe (als ik het niet te koud heb haha) duik ik weer in alle lekkere smaken!
Zoals je ziet, ik ga dan voor 5 bollen van verschillende smaken.
Een poging tot een chocolademelk (van hazelnootmelk) cappuccino met kaneel voor Boy.
Krentewegge met een plak kaas, hmm!!
Mijn eeuwenoude koffie met rietje! Als je me al jaren volgt, dan weet je dat het enige dat is veranderd het rietje is! Vroeger gingen er toch een hoop plastic rietjes doorheen, niet alleen ongezond omdat ze een hitte blootgesteld werden, maar ook nog eens slecht voor het milieu. Nu heb ik altijd een aluminiumrietje – ik heb een set van 6 gekocht en er ligt er altijd 1 in mijn tas voor als ik bij koffietenten ben.
Rode kool stamppot met (vegetarisch) schnitzel! Al is de rode kool geheel zijn kleur kwijt door het koken. Dit recept stond van de week online en als ik deze foto’s zie moet ik weer watertanden..
Afgelopen maandag waren Boy en ik 3 jaar samen! En dat vieren we natuuuurlijk weer met Indiaas eten – we zoeken altijd wel een excuus om Indiaas te bestellen haha. Heerlijk! Maar niks topt nog steeds “Taj Mahal” in Den Haag, dat is echt onze ultieme Indiase tent.
We gaan bijna altijd voor hetzelfde: Eén butter chicken en één Tikka Masala. We delen dit dan met zn tweeën.
Zolang er lekker veel saus bij zit zijn we allebei erg blij.
Havermoutontbijtje met kaneel, chia, quinoa puffs, amandelen, pompoenpitten en pindakaas. Dat is een hele hoop heerlijks!
Digestive koekjes met chocolade voor bij de thee.
Een hartverwarmend gerecht met pasta, champignons, spinazie, doperwten en een romige saus. Hier komt nog een recept van online!
We hadden weer een geweldig TooGoodToGo pakket binnen met kip voor Boy en twee vegetarische maaltijden die we hebben verdeeld tussen ons twee.
Een vegan Marokkaanse couscous en vegetarische bieten stamppot met pompoen.
Ziet er gek uit, maar het was lekker! Een schepje Green Juice (van Nutribites) met wortelsap uit de juicer.
2 verse vijgen van de Marqt.
Linzencrackers met pindakaas, banaan, kaneel en hennepzaad.
Ontbijtje is klaar!
Zoete aardappel uit de oven (met kokosolie, peper, zout, komijn en paprikapoeder) met knoflook en ui.
Linzencurry met abrikozen.
Quinoa ‘foodprep’
Maaltijdje voor Boy met wat rijst
Maaltijdje voor Teni zonder rijst maar met meer quinoa. Jum!
Toevallig eet ik nu de restjes curry en ooooohh wat wil ik dit opnieuw maken om vaker te eten! Is er interesse naar een recept? Hoewel het eigenlijk een simpele curry is met abrikozen erdoor. Let me know!
Wie heeft er nog meer zin in de herfst en winter bomvol hartverwarmende maaltijden? Ik in ieder geval wel!
1 comment
Jaaaa curry recept!