Welkom bij het derde deel alweer van het voedingsdagboek van januari! Time is already flying, ook al zijn we nog maar in de eerste maand. Ik voel me goed, ik voel me bomvol energie en ik heb zin om mijn random maaltijdjes van de afgelopen tijd met jullie te delen!
We beginnen met een klein schaaltje meloen
En we gaan direct door naar de pizza haha. We hadden heel erg veel pizza bodems gekocht voor ons Oud&Nieuw feestje dat niet door ging omdat ik heel erg ziek was. Dus hadden we ze in de vriezer bewaard en elke week komen er wel weer een paar uit – nu zijn ze wel echt op haha!
Belegd met saus, kaas, zongedroogde tomaat en ui
Random dingen dag – geroosterd stokbrood met restjes brie.
Een heerlijke hutspot met geïmproviseerde jus van een bouillonblokje met boter en bloem.
Als ik in de ochtend ga sporten en best wat trek heb, dan eet ik graag een medjool dadel bij mijn koffie. Dat is echt een geniet moment voor mij.
Bloemkoolrijst met courgette en rozijnen, een vegetarische kaas-schijf en wat tomaat en komkommer ernaast.
Restjes brood met honing en kaas.
Een wrap met roomkaas, olijven en tomaat. Het zijn werkelijk allemaal restjes die opgemaakt moeten worden.
Salade van veldsla, quinoa, komkommer, tomaat, courgette en pompoenpitten.
Smoothie met havermelk, diepvries blauwe bessen, vegan eiwitpoeder en wat acaï poeder.
Maïswafels met amandelpasta, jummie!
Restje quinoa
Met een restje kikkererwtensalade.
Restjes vegan pizza voor bij de lunch
Hutspot met jus.
Magere kwrk met honing, appel en een pitten&zaden mix van de Lidl.
Kikkerewtensalade met tomaat, paprika en ui.
Daarnaast at ik ook twee wraps met roomkaas, kikkererwten, rode ui, tomaat en veldsla
Daar is weer een pizza!
Tomatensaus, kaas olijven, courgette en zongedroogde tomaat
Maïswafels met pindakaas en een dadel als ontbijt.
Tijd voor een nieuwe wrap met kikkererwten, zongedroogde tomaat en rode ui.
Volkoren wrap van de Lidl.
Toetje: magere kwark met appel, honing en pitten&zaden mix.
Rode ui, paprika en courgette met Italiaanse kruiden
Tomatensaus (die we dus voor de pizza’s hadden gekocht) eroverheen
Vegetarische kaas-schijf ernaast en klaaarrr.
Een ochtend met iets meer trek; dus twee dadels! Haha.
Twee geroosterde broodjes met roomkaas en komkommer. Zo lekker fris!
Ik ga nú wat klaarmaken voor mezelf, dit voedingsdagboek heeft me hongerig gemaakt!
Mocht je benieuwd zijn naar mijn ‘afvalproces’ wat ik de titel ‘op weg naar mijn droomlichaam’ heb genoemd, deze kun je hier volgen!
1 comment
Heerlijk eetdagboek weer! En ik word er ook een tikkie jaloers van. Niet per se van het lekkere eten, wel de voedsel-vrijheid die ik terug zie in de foto’s! Ik hoop ook ooit zo in balans te komen.
Liefs