Waar is het tijd voor? Lekker-eten-dag? Voedingsdagboektijd!
Van zelfgemaakte pizza’s tot kant-en-klare vega kroketten van de Lidl. Van alles wat dus! Ik hoop dat je geen honger hebt want zelf heb ik al moeten kwijlen van dit voedingsdagboek..
We beginnen met een sneetje haverbrood van SCRATCH café (halfweg) met zuivelspread en jam.
Met daarnaast een schaaltje yoghurt met appel en Eat Natural granola.
Uitjes bakken met een zakje pizzakruiden wat ik nog heel lang had liggen van een perspakket.
Zelf pizzadeeg gemaakt volgens het recept van Jamie Oliver met tomatensaus, paprika, zongedroogde tomaat, de gebakken uitjes met kruiden, mozzarella, vega balletjes in plakjes gesneden en parmezaanse kaas. Echt ZO ZO ZO lekker!
Dit was een heerlijke dag. We aten het met een glas wij in ons raam met de ondergaande zon.
Er werd tussendoor ook nog gesnoept op de bank tijdens het kijken van een film.
Bloemkoolrijst met een uitje, peper, zout en kurkuma gebakken.
Zoete punt paprika en vega balletjes van de Lidl
Tomaat en komkommer
Door de bloemkoolrijst heb ik nog wat rozijnen gedaan en klaar!
Vega oven kroketten van de Lidl, hartstikke goedgekeurd!
Wij hebben geen friteuse (en ook totaal niet van plan een aan te schaffen), dus dit is top!
Hoe Boy ze eet – hoe het hoort. Haha.
Hoe ik ze eet: met champignons, want dit was nog over in de koelkast en ik ben van het opmaken van eten 😉
Met ketchup natuurlijk. Echt heerlijk moet ik zeggen!
Aardappelen uit de oven (bijna niet te zien), baba ganoush (komt nog een recept van) en een simpele salade.
Zo zo zo lekker allemaal!
Wat is het fruit toch heerlijk in dit seizoen he? Ik ben gek op papaya’s trouwens! Sinds ik in Bali was twee jaar geleden heb ik papaya’s ontdekt, nooit geweten dat ik het zo lekker zou vinden!
Acai bowl in the making maar dan net anders. Met diepvriesbloemkool, vegan eiwitpoeder, diepvries blauwe bessen, amandelmelk en acai poeder.
Getopt met blauwe bessen en pindakaas. Hmmm zo lekker!
Er was nog wat pizzadeeg over, dus dat betekende nog een pizza de volgende dag!
Ohhh wat zou ik dit nu graag weer willen eten!
Getopt met basilicum en parmezaanse kaas.
We zijn gek op fruit, zoals je ziet.
Aardbeien, blauwe bessen en papaya
Met wat yoghurt en granola erbij: genieten!
Dat was hem dan weer voor deze week! Hopelijk hebben jullie een beetje mee kunnen genieten! Vragen over dit voedingsdagboek? Laat het weten in de comments!
1 comment
Wat een inspirerende en lekkere post om te lezen heerlijk !
Zelf had ik nog een geinig trucje gevonden voor in deze nogal turbulente tijden. haha ik laat de kids, als huiswerk boodschappen lijstjes maken (en ze op budget letten bijvoorbeeld via:https://www.kupino.nl/folders/albert-heijn ) werkt super handig en maakt veel creativiteit los, misschien cool voor jullie om een keer iets mee te doen met een post ofzo?