Ik zie een heel sterk thema terugkomen de afgelopen dagen in mijn voeding, vooral als ik de foto’s terugkijk. Maïswafels, pindakaas, hagelslag en tosti’s. Ik weet niet of het nog enigszins inspiratie geeft, maar here we go!
Soms wil ik koffie in de avond om nog een beetje fijn door te kunnen werken.
Ontbijten doe ik het liefst met maïswafels + pindakaas en een cracker met hagelslag.
Brood + smeerkaas + kipfilet. Nee ik heb tot nu toe nog nooit een variant (broodbeleg kipfilet) gevonden in de supermarkt (vast bij een slager) zonder toegevoegd suiker/dextrose/maltodextrine etc.
Tosti met ham en kaas
Banaan met ricotta, jep.
Amandelmelk, havermout en dan een uurtje laten staan 🙂
Skyr is echt awesome. Het is heel romig, vrij laag in calorieën en bevat ontzettend veel eiwitten per 100 gram, namelijk 11 gram! Meer dan kwark dus.
Hier heb ik een bevroren banaan (in plakjes in de vriezer) met diepvriesbosbessen in de keukenmachine gedaan
Daar nog Skyr bij gedaan
En klaar! 🙂
Maïswafels met pindakaas
Ik kan geen kiwi meer zien. 10 voor een euro gehaald vorige week en dit was dan eindelijk de laatste die op ging.
Heee tosti! Met ketchup en chili saus. Als ik het doe, doe ik het wel goed.
Plakjes aubergine met een diepvries burger van The Frozen Butcher ernaast in aluminium folie in de Airfryer, zo makkelijk.
Klaar!
Olijven met feta, zongedroogde tomaten, komkommer en tomaat
Same old 🙂
Ja, ik moet mijn Airfryer schoonmaken 🙂 Nu gingen er paprika’s in.
Brood met van alles. Ei, avocado, paprika, zongedroogde tomaat en kaas.
mess 🙂
Brood met pindakaas en banaan
Overgebleven banaan met pindakaas
Dit had ik nog over van het voorbereiden van mijn lunchbox.
En dit zijn echt nog wat restjes bij elkaar, champignons, rode biet, zongedroogde tomaat en nog wat paprika
Tosti met smeerkaas en ham + maïswafel met ricotta
Oeps, stiekem toch nog hagelslag in beeld.
Bananenijs met cacao
Same old 🙂 Lievelingsontbijt op dit moment!
Ik had vandaag natuurlijk met een toffe 1 april grap moeten komen, maar.. het is me niet gelukt.
12 comments
Liefde voor tosti’s 🙂
Het frozen banaan-bosbessen-yoghurt mengsel zit er awesome uit. Goede tip!
Liefde voor jouw eten! Die cracker met hagelslag ga ik nu ook gelijk maken, heerlijk!
Leuk om de voedingsdagboeken te lezen altijd! Welk merk/soort ricotta gebruik jij? Het lijkt niet op de gebruikelijke soort met ‘klontjes’.
Dit viel mij ook op! Het lijkt op dat spul wat ze bij scones eten (of is dat gewoon slagroom :/ haha)?
Haha ik heb deze: http://www.ah.nl/producten/product/wi186785/galbani-ricotta 🙂
Haha dat klopt! Ik heb deze: http://www.ah.nl/producten/product/wi186785/galbani-ricotta
bevat idd echt amper klontjes
Super inspirerend altijd, die eetdagboeken van jou. Je bosbessen ijs ga ik snel maken (heb nog banaan in plakjes in de vriezer).
Een maiswafel met pindakaas en banaan ook net gegeten.
Heerlijk.
Altijd leuk een eetdagboekje.
Hier bij de AH hebben ze die hamburgers niet,..snik….
lekler, simpel, en mooi eten, echt een inspiratie Teni. btw, heb je ook een artikel over ricota. Dat is nieuw voor mij. Het ziet er lekker uit, dus ik wil het graag proberen. =)
Ik koop mijn kipfilet altijd bij de Hema, volgens mij is daar niets van suiker aan toegevoegd!
Ik ga eens checken! Thanks!