Het is tijd voor een nieuw heerlijk voedingsdagboek! Deze keer staat het in het teken van het opmaken van allerlei (vriezer) restjes – what’s new – zul je misschien denken.
Niet heel veel inderdaad, ik ben vaak restjes aan het opmaken, maar deze keer met wat andere ingrediënten die ik achterin mijn vriezer vond. Op naar het voedingsdagboek!
Op dit moment mijn lievelingscrackers; de spelt crackers van de Lidl. Eentje met pindakaas, banaan en kaneel (al een hap van genomen haha) en de ander met avocado, peper en zout. Hmmm ik ga al watertanden bij de gedachte!
Yoghurt met appel, pecannoten, kokos en gehakte hazelnoten.
Restjes uit de vriezer! Ineens vond ik asperges uit de vriezer – heerijk! En zoals je ziet, mini restjes van pompoen en bloemkool + twee kleine aardappelen erbij.
Ik had ook wat champignons om op te maken, deze heb ik gebakken. Dit was verrassend lekker bij elkaar!
Vooral de aardappelen uit de oven met een goud korstje – hmm!
Banaan-ei-eiwit pannenkoek met yoghurt en diepvries rood fruit wat even is opgewarmd in een pannetje.
Getopt met kokos.
Twee crakcers (WEER WEET IK MEZELF NIET TE WEERHOUDEN VOOR IK EEN FOTO MAAK, haha!) met pindakaas, banaan en kaneel. Dit is zo’n heerlijke combinatie! Met honing ook heerlijk.
Restje van een cracker (dit restje ontstaat doordat ik af en toe door de keuken loop te snacken en stukjes crackers afbreek en opeet ;)) met een zoete aardappel spread van de Marqt.
Vroeger was ik enkel een koffie-persoon, maar tegenwoordig kan ik een goede kruidige thee ook enorm waarderen!
Daar zijn de crackers weer! Deze keer met pindakaas en honing.
Boy had een vegetarische poké bowl voor me besteld op een onwijs drukke (verhuis)dag, deze was echt heerlijk! Met spitskool, komkommer, edamame, tofu, rode peper, zwarte rijst, kokos, koriander, ei en een heerlijke pinda-sesam-saus.
Een deel ervan verplaatst naar een schaaltje en opgegeten. Het tweede deel kwam later op de dag.
Hier hebben Boy en ik Indiaas besteld. Het was niet héél lekker, niet wat we gewend zijn (we moeten eigenlijk ook niet experimenteren met andere tenten) maar prima.
Boy zn bord – heeft sla! In tegenstelling tot de mijne haha.
Hier had Boy gekookt, een Aziatische maaltijd – het was heerlijk!
Paksoi, sugar snaps, kip, rode peper, cashewnoten en sojasaus.
Ohhh hier heb ik ook weer zin in als ik het zie op de foto! Het was heerlijk.
In de avond had ik nog trek, vaak ga ik dan voor yoghurt met fruit en noten, maar deze keer wilde ik ijs! Ik maak dit met banaan uit de vriezer, diepvries bloemkool, vegan eiwitpoeder en wat amandelmelk.
Getopt met chocolade, kokos en gehakte hazelnoten. ZO lekker!!
Hmmm, dit is dus perfect wanneer het weer warm is en je in de avond wat koelers wilt!