Tijd voor weer een heerlijk nieuw voedingsdagboek! Voor iedereen die even wat inspiratie of ideeën nodig heeft qua voeding, maar ook qua snoepen haha!
Zoete aardappel, aubergine, rode ui en twee vega kroketten uit de oven. Dit zijn onze luie maaltijden
Jum!
Oja, nog een luie maaltijd haha. Een volkoren pizzabodem die we heel lang geleden in een TooGoodToGo box hadden gekregen die ik in de vriezer had bewaard werd erbij gehaald om even snel een maaltijdje klaar te maken.
Een beetje verbrand aan de buitenkant, maar nog steeds heerlijk. Ik schraap de verbrande stukjes een beetje weg. De toppings van de pizza zijn trouwens: mozzarella, cherry tomaat, paprika en jalapeno.
Een broodje kaas, ooooooh wat kan ik hier soms zo naar verlangen! Dan MOET ik gewoon een broodje kaas hebben en niks anders verzadigd me zoals een broodje kaas, haha.
Die random pizza die ik maakte was zó lekker dat ik besloot gauw nog twee volkoren pizzabodems te halen (bij de Marqt, ik weet even het merk niet meer) en weer een pizza avond te hebben!
Belegen kaas zelf geraspt, mozzarella, tomaat, ui en jalapeno.
Smoothie met vegan eiwitpoeder (vanille), bevroren banaan, amandelmelk en pindakaas
Het was heerlijk!
Ontbijtje voor Boy gemaakt: geroosterd brood met pindakaas en hennepzaad en een schaaltje noten en gedroogde abrikozen.
Gebakken ei voor mijzelf
Op een geroosterd broodje met avocado
Appel met kaneel en pindakaas
Dit at ik vroeger op kantoor zo vaak! Jum!
Salade met vega kip, gebakken met ui en wat komijn, paprikapoeder, peper, zout en olijfolie. Guacamole, tomaat en avocado.
En nog wat zwarte bonen erbij
Er werd gesnoept! Ik pak graag altijd 2 x, dus dan neem ik gewoon wat minder en dan dus 2 x.
Brood met pindakaas en banaan en een broodje met kaas.
Havermoutpap met gehakte noten
Restjes van de dag ervoor: gehaktbal door Boy gemaakt, zoete aardappel, paarse aardappel en ui
Oosterse salade van Ottolengi met rode ui en komkommer
Dit allemaal op een libanees broodje en we hebben een heerlijke lunch!
Avondeten met allemaal kleine hapjes met brood. Geroosterde tomaten uit de oven met wat peper, zout en olijfolie. Daarna getopt met wat balsamico stroop.
Twee soorten hummus, restje salade, Libanees brood en een bonenmix
Hier zie je de bonenmix.
Heerlijk om af en toe zo te eten!
Spruitjes uit de oven met een vega schnitzel.
Salade met aubergine uit de oven, vega schnitzel in stukjes gesneden, rode ui, komkommer en cherry tomaten
Broodje geitenkaas, avocado en cherry tomaten
Heerlijke frambozen
Aardappel rozetjes, vega schnitzel, paprika en wortel uit de oven.
Boy at hetzelfde maar dan met een vega kroket
Toetje! “Koffie bites” van de Lidl. Met brownie, soesjes etc. Je bewaart het in de vriezer en het is echt heerlijk!
Dat was hem dan alweer voor het voedingsdagboek van deze week! 🙂
3 comments
Zo leuk altijd, fijn dat je het deelt! Appel met kaneel is zo lekker, broodje kaas ook! En wat ik ga proberen: geroosterd brood met pindakaas en dan lijnzaad, de koffie bites en libanees brood.
Dit zijn echt mijn lievelings artikelen 😍
Oh echt, wat mooi en lekker weer allemaal. 😍 Je foto’s zijn altijd prachtig. Je eten erop is het ook. Het is bij elkaar opgeteld een en al genieten en gezelligheid. Wat straalt het al met al een hoop moois uit. Inspiratie? Alleen maar! Bedankt weer Teni. Fijn weekend! 😘